Vi som jobbar här

SmartFysio består av ett gäng fysioterapeuter med en hel del specialisering och erfarenhet. Våra expertisområden baserar sig på det de finns behov till, samt det som ligger nära var och ens egna intressen och hjärta.

Vem du än är, vad du än har för problem och utmaningar, är vi här för att hjälpa dig att uppnå ett smärtfritt och optimalt funktion- och rörlighetsförmåga.

Vi är här för att du skall må bättre och vi har alltid tid för dig.

Smartfysio är medlem i Finlands företagarkvinnor samt Rehabiliteringsföretagarna i Finland.

Företagare, Fysioterapeut, Lymfaterapeut (LYKO) och specialist inom geriatrisk fysioterapi. FPA, krävande medicinsk rehabilitering, fysioterapi. Laura pratar finska, svenska och engelska.

Laura Eyvindson

Fysioterapeut, Lymfaterapeut (LYKO), Neurologisk fysioterapi, Fysioterapi för seniorer, godartad lägessvindel (testning och behandling), rehabilitering efter bröstcancer operationer, måttbeställda kompressionsprodukter som strumpor, ärm och kläder. Gör hembesök till hem, service enheter och avdelningar i Sibbo. FPA, krävande medicinsk rehaboilitering, fysioterapi. Anne pratar finska och svenska.

Anne Lindroos

Victoria är fysioterapeut med psykologi som biämne. Hon hjälper dig med nociceptiv smärta, tex. skador, muskelspänningar och fysioterapi före eller efter operation. Välutbildad inom fysioterapi vid huvudvärk och neurologi. Utöver det akupunktör och massör, utför tejpningar, samt kan hjälpa dig inom din sport eller att komma igång med träningen. Hembesök i Sibbo och Borgå. Victoria pratar svenska, finska och engelska.

Victoria Lindholm

Fysioterapeut, moderskapsfysioterapeut och besvär med bäckenbotten. Hon utövar också fysioterapi som rehabilitering efter en operation eller skada. Hon gör hembesök, kommer till serviceenheter, och avdelningar i Sibbo. Emilia pratar finska och tränar aktivt på sin svenska.

Emilia Nyberg

Medicine doktor och överläkare på neurokirurgiska avdelningen på Karolinska sjukhuset i Stockholm, fungerar som extern konsult för Smartfysio.

Ulrika Sandvik

Arbetshandledare och processkonsult. Monika pratar finska, svenska och engelska. Mottagning vid Smartfysio eller på distans.

Monika Ahlsved